למה לשתות אותו?
✅ נראה משגע ✅ טעים מאוד ✅ בריא ומזין ✅ קל להכינו ✅ מרקם נוח ללעיסה.
מומלץ כמנת פתיחה לארוחה או כמנת ביניים.
מה יש בו?
ירוקים בכל מיני צורות וגדלים – ובהחלט אפשר לגוון לפי ההעדפה האישית. המרק בתמונה מכיל מלפפונים, אבוקדו, בצל ירוק, גבעולי סלרי ועלי נענע.
מה יוצא לי מזה?
חגיגה שלמה של ויטמינים ומינרלים וגם שומנים מהסוג המומלץ: חומצה פולית, ויטמין E, ויטמין C ,
ויטמין K, מגנזיום, ברזל, סידן, אשלגן חומצות שומן חד בלתי רוויות ופיטוכימקלים חשובים כמו בטא-קרוטן.
איך מכינים?
לכמות של 8-9 כוסות פתיחה קטנות:
4-5 מלפפונים בינוניים
1 אבוקדו
3 גבעולי בצל ירוק
4 גבעולי סלרי
1/3 כוס עלי נענע
מיץ מלימון שלם
חותכים את המלפפונים וגבעולי הסלרי לחתיכות גסות, קוצצים גס את הבצל ירוק.
מוסיפים לבלנדר חזק יחד עם האבוקדו, העלים והלימון הסחוט. טוחנים עד קבלת מרקם נוזלי סמיך.
לאירוע חגיגי או סתם לפינוק – אפשר לקשט כמו בתמונה עם קוביות אבוקדו, גזרי מלפפון, עלים שלמים מהירוקים של המרק.
בתאבון!
Comentários